Naam: Betty (in Nederland)
Geboren: 22-01-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland ( Hulshorst )

Betty is een mooi en lief klein hondje dat 6.5 kilo weegt en 33 cm groot is.
Ze kwam in het voorjaar van 2022 vanuit Griekenland naar Nederland toe. Na even tot rust te zijn gekomen vertrok zij naar een nieuw thuis in Amsterdam. De adoptanten waren dol op haar en toch zoeken we voor Betty een nieuwe plek. Amsterdam met al zijn drukte blijkt niet echt geschikt te zijn voor dit meisje. Te veel prikkels voor een toch al energieke Betty en fietsers, joggers en scooters worden dan ook weg geblaft.  Betty heeft energie voor 10, vindt het dus heerlijk om erop uit te gaan en is zeer slim. Een baas die zekerheid uitstraalt waardoor Betty niet voor haar gevoel alles hoeft op te lossen is wat we zoeken voor haar. Duidelijkheid en leiding heeft ze nodig en daar gaat ze goed op. Dit blijkt ook in het gastgezin waar ze nu verblijft. Ze hobbelt heerlijk mee tussen de andere honden en op veilige plekken loopt ze los mee. Dit zal uiteraard in een nieuwe situatie helemaal opgebouwd moeten worden. Kinderen zijn geen probleem maar omdat we Betty een stukje rust gunnen geven we de voorkeur aan kinderen boven de 12 jaar. Het gastgezin geeft aan dat ze katten kent en dat ze graag knuffelt en op de bank naast je ligt. Betty gaat ook heel graag even een rondje doen in de tuin dus die staat echt op haar verlanglijst. Ook is Betty gewend aan de auto en kan een paar uurtjes alleen zijn. Dit moet echter in een nieuwe situatie wel weer opgebouwd worden. Betty is waaks en vanwege het gehorige huis en drukte van de stad ( vorige adoptant) sloeg Betty vaak aan. Ze heeft een harde blaf voor zo`n klein hondje. Bij het opvang gezin is het rustig in en om het huis (huis in buitengebied) Als Betty aanslaat dan is zij snel gecorrigeerd. Na een paar dagen is zij gewend aan de geluiden in en om het huis en is zij heel rustig.
Een toevoeging van het gastgezin:
Betty is een jonge hond en met veel energie. Als zij niet voldoende energie kwijt kan gaat zij vragen om actie. Iedere dag een lange wandeling of voldoende uitdaging zorgt ervoor dat zij rustig in huis is. Betty ligt heel graag op de bank, strak tegen je aan, liefs met haar koppie op de schoot. Zij is een enorme kroelkont en zoekt een baasje die dit haar kan geven al is het op een kleedje maar dit maakt haar echt heel gelukkig.
Een hondenmaatje zou Betty heel leuk vinden. Bij het opvanggezin begint de dag met spelen met de hond.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.