Naam: Elle
Geboren: 20-02-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lefkas

Elle, een sociale, lieve en hele mooie pup met een superfijn karakter. Ze houdt van de wandelingen met de vrijwilligers en ze speelt en knuffelt graag. Kinderen en katten en ook andere honden zijn geen probleem voor Elle. Ze weegt nu ongeveer 3 a 4 kilo en de verwachting is dat ze niet meer dan 10 kilo zal gaan wegen. Elle heeft hele mooie gemeleerde bruin/zwarte vacht met mooie witte tekeningenen tja haar mooie zachte blik, als je in haar ogen kijkt, dan ben je verliefd.. Wie valt meteen voor Elle en wil haar een gouden mandje geven? Achtergrond van Elle:
Elle en haar zusjes Evangelina en Cillia zijn gevonden in een afgelegen dorp door een wandelaar die daar met zijn honden liep. Ze moeten daar zijn gedumpt en waren ongeveer 5 weken oud. Deze kleine, sociale vrolijke pups met allemaal korte pootjes (ze worden niet voor niets “The shorties” genoemd door de vrijwilligers op Lefkas) houden van het contact met mensen en knuffels. Meer informatie: Elle is klaar om naar haar gouden mandje te reizen. Elle woont nu bij de opvang van op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen. Het wandelen met een tuigje en aan de lijn doet ze heel goed. Een tuin is natuurlijk altijd fijn voor de hondjes maar voor deze kleine pups geen noodzaak. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.