Naam: Leo
Geboren: 15-04-2021
Geslacht: kater
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Hoogkarspel)

Leo is gevonden toen hij drie weken oud was samen met zijn broertje en zusjes die al geadopteerd zijn. Inmiddels is Leo bij een gastgezin in Nederland en die vertellen het volgende over hem:
Leo is een verschrikkelijk lief mannetje die gek is op mensen en knuffelen. Het is een echte allemansvriend, bij de visite zit hij binnen een minuut op schoot. Het liefste ligt hij bij je als een baby, op zijn ruggetje in je armen. Dan gaat meteen zijn motortje aan en spinnen kan hij als de beste! Uiteraard is hij erg speels en ondernemend, zoals een kitten hoort te zijn. Zijn favoriete speeltje is een heel simpel propje papier. Daarmee kan hij heel trots rondlopen, het propje in zijn bekkie. Als je het dan weggooit is het natuurlijk helemaal geweldig! Met de andere katten gaat het prima, ook met de honden gaat het goed, al wil Leo nog wel eens in de poten van de honden hangen dus mogelijke honden moeten daar wel tegen kunnen. Als hij moe is komt hij bij je liggen en kruipt hij helemaal tegen je aan. Als je dan tegen hem praat geeft hij antwoord met zijn kleine miauwtjes, zo schattig! Leo kan niet als enig kitten geplaatst worden, hij heeft echt een kattenmaatje nodig dus een ander kitten of een sociale kat. Deze kat heeft alle benodigde entingen gehad (incl. rabies) en is ook gechipt. Uiteraard is de kat ook ontwormd en ontvlooid.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.