Naam: Polo
Geboren: 10-08-2021
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Lefkas

Polo is een aandoenlijk en happy hondje. Zijn moedert Lulu werd op een strand gevonden, ze was hoogzwanger. In de opvang op Lefkas beviel ze van 10 puppy’s. Lulu is inmiddels gesteriliseerd en
heeft een geweldig thuis gevonden. Nu zijn haar puppy’s zover dat we voor hen op zoek kunnen gaan naar een fijn thuis. Enkele puppy’s blijven op Lefkas wonen en wij bemiddelen nog 3 van Lulu’s puppy’s. De hondjes zijn nog steeds in de opvang, leven in kennels en zijn dus nog niet zindelijk. Er wordt geoefend met lopen aan een lijn. De hondjes komen met diverse vrijwilligers in contact om ze zoveel mogelijk te socialiseren. Deze hondjes zijn heel slim zeggen de vrijwilligers en Polo is een ‘happy chappy’ die het geweldig vindt om op de klimtoestellen te klauteren die de vrijwilligers voor de hondjes gebouwd hebben. Het zou dus heel leuk voor hem zijn als zijn toekomstige baasjes later b.v. agility met hem gaan doen. Hij is ook heel geschikt voor een gezin met kinderen. Polo heeft een blonde vacht en een aandoenlijk koppie met zijn fluffy oortjes. Hij heeft een lichte bouw en heeft nu een schouderhoogte van 26 cm. We verwachten dat Polo een schouderhoogte van ca. 40 cm zal hebben als hij volwassen is. We zoeken een thuis met tuin voor hem.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.