Naam: Tommy
Geboren: 11-03-2022
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Westerhaar-Vriezenveensewijk

Tommy os een vrolijke pup met grappige oortjes die alle kanten op gaan.
Tommy is zo’n blije pup met een gemakkelijk karakter. Hij vindt alles goed en kan met iedereen overweg. Hij geniet van het spelen met de andere honden op de opvang. Ook kinderen en katten zijn geen probleem voor hem. Tommy weegt nu 20 kilo en is ongeveer 50 cm schouderhoogte. We denken dat hij zal doorgroeien tot 30 kilo en niet heel hoog op zijn poten zal komen te staan (verwachte schouderhoogte 55 cm (schatting)). Zijn oren die alle kanten op gaan zorgen voor een olijke blik. Een tuin zou heel fijn zijn voor Tommy om in te spelen of anders een familie die lekker met hem op pad wil gaan, hij geniet namelijk van zijn wandelingen en loopt prima aan de lijn. Tommy slaapt ‘s-nachts in een bench en vindt dit prima, ook is hij al zindelijk. Tommy is geen super actieve hond. Hij leert wel gemakkelijk en snel nieuwe dingen. Wie wil het leven delen met deze olijke lieverd?

Achtergrond van Tommy
Tommy was ondervoed en had problemen aan zijn huid en tanden toen hij gered werd. Hij zat op een verschrikkelijke plek. Maar dat is nu allemaal verleden tijd en nu is hij echt een geweldige, vrolijke pup met nog wat kale plekjes maar zijn vacht groeit ook daar nu prima. Tommy is echt geweldig en als je hem ziet, moet je wel glimlachen.
Tommy is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Tommy woont momenteel bij David en gaat overdag, met de auto, lekker mee naar de opvang om met de andere hondjes te spelen.

Klik hier voor een filmpje. Hier voor nog een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.