Naam: Triti
Geboren: 21-07-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lefkas

Triti is het zonnetje in huis en is dol op grote honden. Ze werd door Sallie gevonden en nam haar in huis. Bij haar ontpopte Triti zich als een klein actief hondje die o zo dol is op knuffelen. Vooral knuffelen met de grotere honden van Sallie vind ze helemaal het einde. Neem je Triti op schoot dan wordt je overladen door kusjes. Ze loopt al goed mee aan de lijn en als ze katten onderweg tegenkomen dan kijkt ze niet naar hen om. Omdat Triti wat last van wagenziekte heeft, neemt Sallie haar wel op korte stukjes mee in de auto. Het begint dan ook al wat beter te gaan. Triti is zindelijk en is geweldig met kinderen en dol op andere honden. Hoe groter de honden hoe leuker Triti hen vindt. Speeltjes vindt Triti ook heel erg leuk. En eten, daar is ze dol op. Als Sallie het voer klaarmaakt dan kan Triti niet wachten en blaft ze uit enthousiasme. Sallie zegt over Triti;
het is een schattig klein hondje en ons zonnetje in huis. Ze heeft een bruine, kortharige vacht met donkerbruin op haar rug en wit op haar borst, bovenop haar neusje en aan haar pootjes. Ze is heel tenger gebouwd. Triti heeft nu een schouderhoogte van 32 cm en weegt nu 5 kg. Uiteraard groeit ze nog. We verwachten dat Triti een schouderhoogte van ca. 45 cm zal hebben als ze volwassen is. Voor Triti zoeken we een thuis waar minstens 1 andere hond is.
Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.