Naam: Baloo (in Nederland)
Geboren: 20-01-21
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Bovenkarspel

Baloo is een lieverd maar heeft wat tijd nodig om te wennen. Ze werd bij iemand in Griekenland op het balkon gedumpt. Het arme diertje was hartstikke bang. De bewoners vroegen hulp en kregen die ook. Baloo werd opgevangen in de plaatselijke opvang. Sinds 17 juni is ze in Nederland en wordt ze opgevangen door een gastgezin in Bovenkarspel. Zij vertellen over Baloo:
Baloo is echt een schatje maar heeft wat tijd nodig bij nieuwe dingen. Van onverwachte geluiden schrikt ze nog. Omdat ze er nog maar zo kort is volgt ze haar gastgezin overal, ze wil het liefste dicht bij hen zijn. Ze begint nu ook wat interesse te krijgen in de eigen hondjes van het gastgezin, heeft een goed voorbeeld aan hen. Maar spelen doet ze nog niet met beide hondjes. Baloo heeft iemand nodig die haar de tijd geeft en is geen beginners hondje. Ze is nog niet helemaal zindelijk maar daar wordt natuurlijk aan gewerkt. Baloo heeft een fluffy vacht en een koppie om verliefd op te worden. Baloo kan ook goed met katten, ze wil graag spelen met hen. Haar vacht is zwart, met bruin aan haar poten en bovenop haar poten is een beetje wit. Daarnaast heeft haar vacht een bruine kleur onder haar koppie en op haar borst. Baloo heeft nu een schouderhoogte van 43 cm. We verwachten dat ze een medium maat wordt, ca. 50 cm als ze eenmaal volwassen is. We plaatsen Baloo niet in een drukke omgeving zoals in een stad en ook niet bij jonge kinderen. Baasjes met tuin, wonend in een rustige omgeving zoeken we voor haar en een andere hond zou super zijn.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.