Like us

Op afstand maar toch dichtbij in uw hart ..

Op afstand maar toch dichtbij in uw hart ..

Nog steeds hebben buitenlandse zwerfhonden en -katten het moeilijk. De bevolking zelf heeft er weinig aandacht voor, er worden niet genoeg dieren gesteriliseerd en puppy’s en kittens worden nog steeds letterlijk ergens gedumpt. Gelukkig zijn er ook organisaties en vrijwilligers die zich met hart en ziel voor deze dieren inzetten en vinden veel honden en katten een eigen, warm, thuis in Nederland.

Maar helaas is dit niet voor elk dier weggelegd. Dat kan verschillende redenen hebben, echter is de oorzaak vaak een opgelopen trauma. Deze dieren worden in hun eigen land ter plekke liefdevol verzorgd door onze vrijwilligers. En dat kost natuurlijk geld; voor onderdak, voer en kosten van de dierenarts.

We zijn blij met onze lezers die de honden en katten  op de Griekse eilanden een warm hart toedragen en er soms zelf ook een hebben geadopteerd. Maar om ook de achtergebleven dieren de zorg te kunnen blijven geven die ze verdienen, kunt u ook een van hen in uw hart sluiten en op afstand adopteren!

Voor een door u zelf te bepalen bedrag per maand vanaf € 5,- steunt u de hond of kat van uw keuze. In ruil hiervoor krijgt u regelmatig een update in de vorm van foto’s, filmpjes, misschien een leuk verhaal én een certificaat.

Heeft u belangstelling hiervoor dan verzoeken wij u het contactformulier in te vullen en nemen we graag contact met u op.  Klik hier 

© Copyright - Atlas Animal Project | Powered by VWA digital agency