Naam: Casper
Geboren: 27-03-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Lefkas

Casper heeft een heel aparte vlek om zijn oog. Hij is gevonden op het strand van Vassiliki. Hij was toen maar 4 weekjes oud. Samen met zijn 3 broertjes werden ze gelukkig opgemerkt en in veiligheid gebracht. Hoogstwaarschijnlijk is hij gedumpt. Hij is een van de gelukkige pupjes want er zijn er zoveel op dit moment dat ze helaas niet allemaal gered kunnen worden. Casper heeft een geweldige, satijnzachte witte vacht, die wellicht langharig wordt. Wat een geweldige blik heeft hij. Samen met zijn broertjes zit hij in een gastgezin
die ook nog eens andere honden,katten, kinderen en zelfs paarden hebben. Dus hij kan met alles en iedereen overweg. Hij is, net als zijn broertjes, erg sociaal. Hij zal waarschijnlijk 20 kilo worden, misschien minder. Wie zal het zeggen. Bij de gedumpte pups zijn de ouders niet bekend. Maar wie kan deze blik nu weerstaan?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.