Naam: Charlie
Geboren: 18-02-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Kos

Charlie is een vrolijke pup en prachtig om te zien. Candy, de moeder van Dandy zwierf al een tijd rond op Kos, maar liet zich niet vangen. In februari is het dan toch gelukt! Ze bleek elk moment te kunnen bevallen. Op 18 februari werden 8 gezonde puppy’s geboren. Zelf was Candy heel mager, maar haar puppy’s kwamen niets tekort. Om Candy wat te ontlasten kregen de puppy’s naast voeding van haar ook flesvoeding. Hierdoor zijn deze hondjes ook heel erg op mensen gericht. Al deze puppy’s zijn heerlijk speels en kleine dondersteentjes. Het zijn bundeltjes vol energie. Deze hondjes leven in het asiel op Kos in een kennel, hebben nog nooit in een huis gewoond en moeten dus nog alles leren; zindelijk worden, lopen aan een lijn, alleen zijn. Daar ligt een mooie taak voor de toekomstige baasjes. Charlie is best al zelfverzekerd voor een pup, maar wellicht voelt hij zich sterk tussen zijn broertjes en zusjes? Maar hij liep ook rustig mee toen hij voor het eerst aan een lijn ging om foto’s van hem te maken. Charlie is een vrolijk hondje en
ziet er prachtig uit met zijn witte fluffy vacht met zwarte aftekeningen. Zijn moeder Candy is een Retriever-mix en is een hond met een heel zachtaardig karakter. Ze heeft een schouderhoogte van 60 cm. We verwachten dat Charlie wat kleiner zal blijven, ca. 50 cm.
Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.