Naam: Dingo
Geboren: 15-02-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Kos

Dingo is een nieuwsgierig hondje met een klein hartje. Hij werd, slechts enkele weken oud, in een kartonnen doos gedumpt in Kos-stad! Hij is opgevangen door Rita en Colin van Animal Rescue Kos. Bij hen leeft hij samen met nog 6 andere honden in huis. Het gaat prima met Dingo en de andere honden. Hij is okay met de katten. Rita zegt over Dingo:
Hij  is vrolijk, grappig en heel speels. Ook is hij heel ondeugend en zit vol streken als hij zich eenmaal ergens thuis voelt. Hij is heel nieuwsgierig en gedraagt zich soms stoer maar het is ook een watje. Dingo is een schatje en is prachtig om te zien met zijn gestroomde black en tan vacht. Hij heeft nu een schouderhoogte van 32 cm. We verwachten dat Dingo een schouderhoogte van ca. 50 cm zal hebben als hij eenmaal volwassen is. Wie valt er op dit prachtige hondje en heeft een fijn thuis voor hem?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.