Naam: Dylan
Geboren: 28-07-2019
Geslacht: kater
Gecastreerd: nee
Locatie: Kreta

Dylan is uiterlijk een echt Grieks katertje. Hij heeft lange pootjes en een rank lijfje. Mooie grote oren op een leuk koppie. Net zoals zijn broer Zebedee. Achter balletjes aan gaan vindt hij helemaal te gek. Speelgoedmuisjes zijn ook erg favoriet bij hem. Hij is echt een prater om je duidelijk te maken wat hij wilt. Knuffelen en opgepakt worden vindt hij heerlijk. Samen met zijn broertje Zebedee is Dylan gevonden in een doos in een vuilniscontainer. De andere 3 kittens die erbij waren hebben het niet overleefd. Ze waren toen 2 weken oud.
Het zou fijn zijn wanneer hij samen met zijn broer Zebedee een huisje krijgt. En een tuin waarin hij lekker kan spelen. Alleen kan ook maar wel bij een kitten of sociale kat. Doordat ze met de fles zijn grootgebracht zijn ze zeer aanhankelijk. Ze kunnen bij kinderen en honden. Deze kat heeft alle benodigde entingen gehad (incl. rabies) en is ook gechipt. Uiteraard is de kat ook ontwormd en ontvlooid.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.