Naam: Lilla
Geboren: 01-05-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie:Hulshorst

Lilla is een van de 4 puppy’s die gedumpt werden in de buurt van een strand op Kos. Gelukkig op een plek waar ze snel gevonden werden. De puppy’s zagen er goed verzorgd uit en waren energiek en vrolijk. Lilla heeft een lichtblonde vacht met zwart aan haar staart en een beetje zwart op haar snoetje. Ze heeft zwarte pigmentvlekken op haar tong. We verwachten dat ze een schouderhoogte van ca. 45 cm. zal hebben als ze volwassen is. Lilla is inmiddels in Nederland bij een gastgezin en van hen kregen we de volgende update.
Lilla is een super lief en leergierig hondje. Nieuwe dingen zoals brommers en ander verkeer treedt ze voorzichtig maar dapper tegemoet. We kregen bezoek van enkele andere hondjes en dat vond Lilla geweldig, ze heeft naar hartenlust met ze gespeeld. Wij hebben de eerste nacht een bench gebruikt maar zij vindt dit echt niet fijn. Ook bij alleen erin en eruit wordt ze bang. Ze deed zelfs een angstplasje. Zij slaapt nu bij ons op de slaapkamer in een maandje en slaapt de hele nacht door zonder aandacht te vragen of te piepen. Het lijkt wel of zij in de ochtend weer moet wennen en kan dan wat urine druppelen van angst. Wij benaderen haar dan ook niet maar laat haar naar ons toekomen. Uiteraard gaan wij zodra wij klaar zijn met haar naar buiten en daar doet zij haar behoefte. Ze gaat wel vaak al voor de deur staan als zij naar buiten wil. Regen, wind, bladeren dat is allemaal best nog wel spannend maar gaat steeds beter. Lilla is gek op alles en iedereen en zeker op kinderen! Ja, zij speelt met ons allemaal maar liefst komt zij knuffelen. Zelf spelen doet zij ook door als gek rondjes te rennen.  En ook kluiven doet zij graag! Ze is super leergierig, leuk om behendigheid training mee te gaan doen na de puppycursus Loopt los (op eigen terrein) en komt direct als ze wordt geroepen. Nu nog de rest van de wereld verkennen want daar heeft zij een kleine achterstand. Door te oefenen veel en het gaat elke dag weer iets beter. Thuis blijven (hier wel met andere honden) gaat prima. Ze loopt gewoon los in huis en sloopt niets! Ze is wel waaks en moet nog veel nieuwe geluiden om te leren kennen. Een onwijze knuffelhond en ze ligt graag op schoot. Onze eigen hond Babs is niet heel aardig tegen haar (ziet haar als indringer) maar ook daar gaat zij heel goed mee om. We zijn een en al lof over dit fijne hondje. Klik hier voor een filmpje. (1)  Klik hier voor een filmpje(2).

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.