Naam: Lucy (Nederland)
Geboren: 15-08-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Nederland ( Mijdrecht )

Lucy is een klein schattig hondje. Ze komt uit Griekenland en werd gevonden met een grote wond aan haar rechteroor. De wond is inmiddels genezen, het haar terug gegroeid maar dit oor is nu kleiner dan het andere oor. Verder heeft Lucy hier geen last van. Sinds enkele dagen is Lucy in Nederland bij haar gastgezin. Zij hebben 2 grote honden en katten. Ze vertellen over Lucy:
Ze is voor weinig dingen bang in haar nieuwe omgeving. Ze kan inmiddels al goed aan de riem wandelen en loopt hartstikke dapper mee met de andere honden. Lucy is heel nieuwsgierig naar wat voor mooie dingen er buiten te beleven zijn. Ze is lekker actief, vrolijk, speels en met haar lieve karakter en prachtige koppie laat ze menig hart sneller kloppen. Ook is ze een echte knuffelkont, heerlijk op schoot kroelen en slapen. Ze is goed met kinderen, mensen en andere honden. Katten vindt ze leuk om mee te spelen en die daagt ze uit. Ze kauwt graag op botjes en is gek op knuffels. Het hondenspeelgoed haalt ze uit de mand en legt het bij elkaar. Ze speelt er graag mee en nodigt ook een van onze andere honden uit om met haar te spelen. S nachts slaapt ze in de bench ook al de hele nacht door en blijft dan ook droog. Ook autorijden vindt ze geen probleem. Natuurlijk gebeuren er nog ongelukjes in huis maar ze doet het inmiddels ook al in de tuin. Dit lieve, makkelijke en bovenal slimme hondje is klaar om de wereld te ontdekken en haar eigen gouden mandje te vinden. Lucy heeft mooie lange pootjes en is slank gebouwd, heel sierlijk. Haar vacht is zwart met veel wit op haar borst en een beetje aan haar tenen. Ze heeft nu een schouderhoogte van 33 cm. We verwachten dat ze ca. 45 cm schouderhoogte zal hebben als ze volwassen is. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.