Naam: Luka (in Nederland)
Geboren: 01-01-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Westervoort

Luka is een geweldig leuk hondje dat ook goed bij kinderen kan. Hij werd in het asiel in Griekenland gedumpt, zijn halsbandje en lijn had hij nog om. Hij hondje was helemaal uit zijn doen toen de vrijwilligers hem daar vonden. Sinds 17 juni is Luka in Nederland en wordt hij opgevangen door een gastgezin in Westervoort. Al de dag van aankomst vond Luka het prima in huis bij zijn gastgezin. Zijn gastgezin vertelt:
Op vrijdag 18 juni 2021 hebben wij Luka opgehaald op Schiphol. Hij kwam heel relaxed aan. Liep rustig mee aan de riem naar de auto. Ging achterin zitten met onze zoon en legde na drie minuten lekker zijn kop op zijn schoot en de autorit ging prima. Luka is een hele rustige hond, hij blaft amper en als hij blaft is hij heel gemakkelijk te corrigeren door nee te zeggen en met een handgebaar aan te geven dat wij dat liever niet hebben. Verder scharrelt hij heel graag door de tuin. Een huis met tuin is noodzakelijk voor Luka. Hij is heel nieuwsgierig en ook leergierig. Wij verwachten dat Luka heel goed te trainen is en dat hij dat ook heel leuk zal vinden. Wij hebben zelf geen bench, maar waarschijnlijk is dat geen probleem voor hem. Luka houdt ook van een heerlijke knuffel. Aan de lijn loopt hij heel goed mee. Hij trekt niet. Momenteel trainen we hem om te gaan zitten wanneer we ergens gaan oversteken. We hebben zelf twee honden. Luka gaat daar heel goed mee om. De honden zijn al wat ouder. Als ze laten merken dat ze even niets van Luka willen weten, gaat hij daar onverstoorbaar mee om en dringt niet aan. Luka speelt heel graag met een bal en dan graag een wat grotere. Verder vindt hij het leuk om de buitenwereld door de ramen te bekijken. Hij zet twee voorpoten op de vensterbank en neemt alles in zich op. Ook dan blaft hij amper en als het al gebeurt is hij heel goed te corrigeren. Kortom, Luka is een heerlijke hond. Past geweldig in een gezin met kinderen en andere huisdieren. We hebben het idee dat Luka, voordat hij in de shelter kwam, een goede opvoeding heeft gehad. Je kunt hem ook goed in zijn bek kijken en de tanden en kiezen onderzoeken. Je kunt ook heel goed zijn poten oppakken om zijn nagels te controleren. Luka is helemaal klaar om zijn forever mandje te betrekken! Luka heeft een blond met witte vacht en heeft een stevige bouw. Zijn schouderhoogte is 35 cm. Een tuin is een must voor Luka!

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.