Naam: Lydia
Geboren: 05-04-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Nederland (Nijkerk)

Lydia is een lieverd en een heerlijke knuffel. Zij komt uit Lefkas, ze werd daar opgevangen in de opvang van Little Friends Lefkas. Inmiddels is Lydia bij een gastgezin in Nederland en zij vertellen over haar:
Lydia doet het heel goed in huis en ze draait al helemaal mee. Het is een lieve zachtaardige hond, ze is stabiel en redelijk rustig met natuurlijk haar gekke momentjes maar in huis is ze rustig. Ze speelt zelf met wat speelgoed. Buiten vindt ze het leuk om achter een bal aan te gaan als je die gooit. Lydia is vanaf het begin helemaal zindelijk. Ze is hier met 3 andere honden en dat gaat prima. Maar ze heeft geen andere honden nodig om zich zeker te voelen, ze durft ook uit zichzelf wel ergens op af te gaan. We hebben haar al in de auto meegenomen naar het hondenstrand. Dat vond ze echt heel erg leuk en ze ging ook achter de andere honden aan het water in. We kwamen zelfs de hondenuitlaat tegen met een hond of 8 en dat was natuurlijk wel even spannend maar er was geen paniek en ze liep er al snel op haar gemakje tussen. Lydia genoot van het water en de andere honden en ze wilde eigenlijk graag los om te spelen maar dat deden we nog maar niet. Ik denk dat dat over een tijdje zeker kan. Lydia slaapt inmiddels braaf in een grote bench en we horen haar niet. Ze neemt op de dag ook zelf goed haar rust en raakt niet nerveus of overprikkelt. Heel soms pakt ze iets van het randje van de tafel wat niet voor haar is dus haar in de gaten houden is nog wel aan te raden maar dat hoort bij een jonge hond. Over het algemeen blijft ze overal prima vanaf. Ook in de woonwijk loopt ze al zonder problemen mee. Als er een scooter langs rijdt kijkt ze wel even op want dat is ze nog niet gewend en zo zijn er wel meer dingetjes die ze nog moet leren kennen. Ze heeft ook al een middag bij de buurvrouw thuis gezeten, daar hebben ze ook 3 honden en een kat. Ze paste zich daar ook goed aan, was een beetje opdringerig naar 1 andere hond want die vond ze ontzettend leuk maar de liefde was helaas voor haar, niet wederzijds. Lydia heeft een witte vacht met bruine vlekken. Ze heeft nu een schouderhoogte van 45 cm. We verwachten dat Lydia een schouderhoogte van ca. 55 cm zal hebben als ze eenmaal volwassen is. Voor Lydia zoeken we lieve baasjes met een ruime tuin, die er graag met hun hond op uittrekken. We plaatsen Lydia alleen bij kinderen vanaf 8 jaar. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.