Naam: Mello-Bono
Geboren: 01-01-2015
Geslacht: reu
Locatie: Nederland, Heerhugowaard

Mello is een mooie en goed opgevoede hond die oorspronkelijk uit Lesbos komt. Hij is 50 cm groot, vriendelijk speels en de lieveling van het gezin. Helaas heeft de jongste zoon van het gezin een hondenallergie ontwikkeld waardoor de familie met pijn in het hart heeft moeten besluiten een ander huis te gaan zoeken voor Mello. De familie schrijft het volgende over Mello:
Mello is een lieve enthousiaste hond . Hij is enthousiast maar is in huis gewoon rustig en gezellig aanwezig. Hij kan goed samen met een andere hond en ook een kat kat is geen probleem. Ook op kinderen is hij erg dol en kinderen op hem. ook van kleine kinderen accepteert hij veel. Mello is op verschillende cursussen geweest als puppy en luistert goed. Bij ons loopt Mello altijd los en komt weer terug als je daar om vraagt. Uren lopen vindt hij heerlijk maar als dat een keertje niet kan omdat het regent neemt hij met een klein rondje ook genoegen. Ook kan hij als dat nodig is een aantal uur alleen zijn zonder dat hij blaft of overlast bezorgt. Eigenlijk is Mello de ideale gezinshond. niet te groot en niet te klein. En hond met heel veel liefde en vriendelijkheid. We gaan hem ook enorm missen! Wie wil onze lieve Mello net zo veel liefde en knuffels geven ?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.