Naam: Monique
Geboren: 01-03-2021
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lefkas

Monique is een kleine fluffy pup. Ze is een van de puppy’s waarvan de moeder een zwerfhond is. Haar moeder zwerft rond enkele dorpjes en de inwoners tolereren haar en nog een andere hond. Toen beide honden puppy’s kregen dreigden de inwoners de puppy’s te doden… De vrijwilligers van Little Friends Lefkas kregen dit te horen en kwamen meteen in actie. Ze hebben de puppy’s meegenomen, de moeders werden later gesteriliseerd. En nu mogen wij in actie komen om voor deze puppy’s een fijn thuis te vinden. Monique is, zeker voor haar leeftijd al heel zelfstandig. Ze trekt regelmatig haar eigen pad, weg van de andere hondjes. Maar ze speelt ook graag met hen. En als de vrijwilligers er zijn dan wil ze heel erg graag aandacht en knuffels. Lopen aan een lijn doet ze al goed en dan loopt ze parmantig mee. Wel zoeken de vrijwilligers de natuur op. Dus drukte van verkeer of drukte van veel mensen is ze nog niet gewend. Haar toekomstige baasjes zullen haar hier langzaam aan moeten lateb wennen. Ook is ze nog niet zindelijk want ze leeft buiten in een kennel. Monique lijkt op de foto’s groter maar ze heeft nu een schouderhoogte van slechts 20 cm. We verwachten dat ze een middenmaat wordt, zo’n 40 cm schouderhoogte als ze eenmaal volwassen is. Ze heeft een fluffy zwarte vacht met wit op haar borst, rond haar neus en aan haar beide achterpoten. In juli kan Monique naar Nederland komen.
Voor Monique zoeken we een gezin die een tuin hebben en haar alles met geduld willen leren. Een gezin met kinderen zou heel erg leuk zijn voor Monique.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.