Naam: Poppy
Geboren: 07-01-2019
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Rotterdam)

Poppy is een waanzinnig lief en energiek hondje. Ze komt oorspronkelijk uit Kos. Eind april 2019 is Poppy naar Nederland gekomen en werd ze geadopteerd. Helaas kan haar baasje door  gezondheidsredenen niet meer voor haar zorgen. Daarom is Poppy sinds een week bij een jong stel. Zij wilden haar adopteren maar Poppy is bij hen enige hond en ze wonen in een, voor Poppy, te drukke omgeving. Ze krijgt daar teveel prikkels waardoor ze onrustig wordt. Zij vertellen over Poppy:
Poppy is een actieve, speelse, hele lieve en intelligente hond. Ze houdt van veel beweging en heeft genoeg energie om een lange wandeling te maken en dit heeft ze ook echt nodig. Ze kan ook goed naast de fiets lopen. Ze ravot graag en waagt ook regelmatig een plons in het water. Ze is niet bang voor andere honden maar loopt liever om een blaffende hond heen dan de confrontatie aan te gaan. Ze kan niet met katten, daar wil ze achteraan. Vreemden op straat zijn geen probleem voor haar. Als er thuis visite komt dan is ze door het dolle van enthousiasme en springt ze tegen hen op. Voor kleine kinderen is ze te enthousiast en daarom plaatsen we haar alleen bij kinderen ouder dan 10 jaar. Poppy is een hondje die de sfeer en gevoelens van mensen goed aanvoelt. Voelt ze stress dan wordt ze onrustig. Ze is heel aanhankelijk, alleen zijn vindt ze moeilijk. Nu ze nog zo kort bij haar gastgezin is slaapt er iemand ’s nachts bij Poppy. Zeker in het begin zal ze je steeds blijven volgen in huis, ze is nu eenmaal het liefst bij je in de buurt. Alleen zijn zal dus heel langzaam opgebouwd moeten worden in een nieuw thuis. Als ze op haar gemak is dan knuffelt ze heel graag en ze is vreselijk lief. Poppy is ook heel slim; de diverse spelletjes die er voor honden zijn heeft ze snel door. Ze heeft een blond met witte vacht en heeft een schouderhoogte van 45 cm. Voor Poppy zoeken we: rustige, ervaren baasjes wonend in een rustige, groene omgeving met een andere stabiele hond en in het bezit van een tuin.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.