Naam: Ronnie
Geboren: 20-02-2022
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: België ( Lanaken))

In augustus vorig jaar is Ronnie geadopteerd door zijn huidige bazin. Hij is uitgegroeid tot een prachtige hond. Hij weegt 27 kilo en is ruim 65 cm groot. Zijn bazin kampt echter met een ernstige ziekte en kan niet meer goed voor Ronnie zorgen. Tot haar grote verdriet is ze daarom genoodzaakt een ander fijn gezin voor hem te vinden. Zij vertelt ons het volgende over hem:
Ronnie is een ontzettend lieve en zachtaardige hond die graag aandacht krijgt. Hij loopt goed aan de lijn en in het bos loopt hij los en houdt hij mij goed in de gaten. Hij speelt heel graag met andere honden, groot en klein. Hij houdt van katten, vindt het leuk contact met ze te maken en is hier heel voorzichtig in. Ronnie is dol op mensen en kinderen en begroet ze met een glimlach. Het vervelende is wel dat hij tegen mensen opspringt om ze gedag te zeggen, het lukt nog niet goed dat af te leren. Hij kan een paar uur alleen thuis zijn, in zijn bench maar de laatste tijd ook buiten de bench. Ronnie heeft graag veel beweging en nog liever veel contact met andere honden. Voor hem zou een gezin met kinderen en andere dieren heel fijn zijn. Het zou fijn voor Ronnie zijn als er een buiten is. Hij is een grote hond en heeft veel energie. Hij vindt het fijn om te rennen en te graven. Ik heb een bench en daar zit hij in als ik even weg ben. Dat gaat goed, althans, hij is rustig als ik weer terug kom. Meestal gaat dat over 2 uurtjes. Verder is hij waar ik ben, hij heeft nog niet hoeven leren lang alleen te zijn. Hij blaft niet veel, soms als hij andere honden hoort maar als er iemand langs komt dan is hij vrolijk en vriendelijk. Ronnie heeft geen jachtinstinct. Hij graaft wel wat in de grond en in het bos ruikt hij soms een spoor maar hij gaat nooit ver weg.
Wij zoeken een fijne actieve familie die veel plezier aan deze mooie hond zal gaan beleven. Gezien zijn grootte en uitbundige karakter plaatsen we hem het liefst bij kinderen boven de 10 jaar.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.