Naam: Sparky
Geboren: 01-01-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Westerhaar-Vriezenveensewijk)

Sparky is een hele grote lieverd en een prachtige hond om te zien. Hij werd op Kos op het strand gevonden. Door zijn zwarte fluffy vacht zag je niet dat hij heel erg mager was. Een Engelse mevrouw heeft hem daar opgevangen. Er kwam daar regelmatig visite die ook hun eigen honden meebrachten en dat ging goed met Sparky. Er werd ook al geoefend met het lopen aan een lijn wat hij duidelijk nog niet gewend was. Zijn vacht heeft regelmatige borstelbeurten nodig. Hij is groot: 64 cm schouderhoogte. Zijn kleine opstaande oren geven hem een schattig uiterlijk.  Inmiddels is Sparky sinds 4 september in Nederland. Hij wordt opgevangen door een gezin met kinderen van 13 en 15 jaar oud. Het gaat prima yussen hen en Sparky. Zijn gastgezin vertelt over hem:
Sparky is een lieve, vrolijke, rustige hond en iedereen die hem ontmoet is helemaal weg van hem. Natuurlijk heb je een grote hond in huis maar als hij buiten zijn energie kwijt kan, dan gaat hij in huis lekker ergens rustig liggen. Sparky trekt niet aan de lijn en wandelt ontzettend graag. Hij is niet bang voor harde geluiden. Sparky heeft geen jachtinstinct; zelfs de katten laat hij met rust! Als we andere honden tegenkomen dan is Sparky heel sociaal; hij wil graag kennis maken en dan spelen met andere honden. Spelen doet hij ook graag met onze hond Max. Ook met kleine hondjes kan Sparky goed samen. Hij is zindelijk en hij maakt niks stuk. Zijn prachtige vacht borstelen we regelmatig en dat laat hij goed toe. Sparky is gewoon een hele grote lieverd met een geweldig karakter! Voor een actief gezin met grotere kinderen (i.v.m. zijn grootte), zou Sparky een goede match kunnen zijn. Wij zoeken adoptanten die een ruime tuin hebben en een andere hond zodat Sparky een speelmaatje heeft.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.