Naam: Koda & Sweety
Geboren: 09-02-2017 en 01-02-2017
Geslacht: teefjes
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Heiloo)

De eigenaar van deze beide -uit Griekenland afkomstige – honden heeft wegens gezondheidsredenen moeten besluiten de honden te herplaatsen. Omdat de honden heel erg dol op elkaar zijn willen wij ze graag samen herplaatsen. Beide honden kunnen bij kinderen geplaatst worden vanaf 5 jaar. Ze kunnen ook een paar uur alleen zijn als ze samen zijn. Sweety kan prima met katten maar van Koda is dit niet bekend. Beiden zijn niet angstig voor onweer/vuurwerk. Wat erg belangrijk is dat de nieuwe baas beschikt over een afgeloten tuin waar de honden lekker kunnen spelen. Ook moet de baas ervan houden lekker lange wandelingen met de honden te maken. Beide dames hebben een heel zachtaardig karakter, ze vinden iedereen leuk en gezellig en zoeken altijd een knuffelmaatje. Koda heeft een mooie zwarte vacht, wit op haar borst en bruine poten. Ze heeft een schouderhoogte van 50 cm.  Sweety heeft een blonde vacht en is 44 cm groot. Verder vertelt het huidige baasje het volgende over de honden:
KODA
Speelt dolgraag met haar balletje. Is erg enthousiast. Koda is gek op eten maar heeft absoluut geen baknijd. Ze houdt haar baas goed in de gaten en je kunt haar overal mee naar toe nemen. Ze kan buiten ook prima overweg met andere honden zolang die niet te druk zijn. Anders geeft ze door een snauw te kennen dat ze meer afstand moeten houden. Ze houdt erg van wandelen en kan prima loslopen. Haar conditie moet wel weer worden opgebouwd want haar baasje kan niet veel met haar eropuit. Aan de riem is ze onzeker, ze kan hierbij uitvallen naar andere honden. Ze kan naast de fiets. Dat vindt ze heerlijk. Ze slaapt ’s nachts in een bench en als ze rust wil trekt ze zich hierin terug. Koda heeft last van wagenziekte, een half reistabletje is bij een reis langer dan een half uur aan te raden.
SWEETY
Is een vrolijke, blije en vooral heel enthousiaste hond. Ze is erg aanhankelijk. Ze is opgegroeid met andere honden. Het eerste jaar heeft ze samengewoond met een konijn en een kat, dit ging heel goed. Sweety vindt het leuk om met touwen te spelen en daar uitgebreid op te kauwen. Knuffels en plastic speelgoed redden het niet langer dan 10 minuten voor ze stuk zijn. Als je haar erop wijst dat ze speelgoed van kinderen niet mag pakken dan doet ze dit ook niet. Ze is daar gemakkelijk in te corrigeren. Sweety slaapt ’s nachts in een bench, Sweety kan buiten helaas niet loslopen, ze heeft echt een jachtinstinct.  Ze kan met alle honden goed opschieten en is nog nooit uitgevallen naar een andere hond. Sweety kent de commando’s ‘wachten’, ‘zit’ en ‘af’.

We willen ze dolgraag samen plaatsen!!! We zoeken voor hen baasjes met voldoende tijd, en die graag lange wandelingen met ze maken. De baasjes hebben ook een grote, goed afgesloten, tuin.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.