Naam: Tessa
Geboren: 29-08-2015
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland, Den Haag

Tessa is een mooi teefje dat helaas terugkomt van adoptie. Ze is 40 centimeter groot dus een kleine middenmaat. Haar huidige bazin schrijft het volgende over haar:
Omdat ik in korte tijd zeer slecht ter been ben geraakt, zoek ik een nieuw baasje/maatje voor mijn lieve Tessa. Ze is kerngezond en nog geen dag in haar leven ziek geweest. Haar meest positieve eigenschappen zijn dat ze vrolijk, enthousiast, dapper en sportief is. Ze luistert goed, is aanhankelijk en past zich gemakkelijk aan. Als ze alleen is, verblijft ze in een bench en ook dat is geen probleem voor haar. Ze kan doorgaans beter met reutjes overweg dan met teefjes. Omdat Tessa nog jong is en energiek heeft ze veel beweging nodig. Rennen naast de fiets doet ze ook graag. En haar huidige baasje is niet in staat Tessa voldoende beweging te geven. We zoeken voor Tessa een baasje dat ervaring heeft met honden en ook overwicht heeft. Gezien haar soms onstuimige gedrag plaatsen we haar liever niet bij kinderen.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.