Naam: Theo
Geboren: 20-06-2022
Geslacht: kater
Gecastreerd: nee
Locatie:
 Lesbos

Deze knappe eenoog is Theo. Theo is een wit katertje met een cyperse plek op zijn koppie en een cypers grijze staart. Begin augustus is hij bij Poly, onze vrijwilligster op Lesbos, in de opvang gekomen. Hij is geboren op straat vlak bij Hotel Theofilos en daar heeft hij zijn naam nu aan te danken: Theo! Hij en zijn zusje hadden allebei een infectie aan hun oogjes. Bij allebei was er al één oogje te slecht om nog te kunnen herstellen. De toerist die hem en zijn zusje vond heeft het zusje al geadopteerd, die heeft dus al een plekje, maar Theo wil ook heel graag een eigen huisje.

Even leek het erop dat Theo met zijn andere oogje ook niet veel meer kon zien, maar na een intensieve behandeling met oogdruppels ging dat snel veel beter. Zijn oog is wel een beetje troebel, maar hij kan er wel mee zien. Hij doet alles wat een gezond kitten ook kan, hij rent, speelt en is dol op knuffels. Hij heeft er geen last van dat hij maar een oogje heeft. Hij is superlief.

Theo kan geplaatst worden bij alle kinderen, hij gaat goed met kittens en katten. Honden is hij niet gewend, maar met een vriendelijke hond die katten gewend is gaat het vast lukken. Theo is op zoek naar een gezellig huis, met veel knuffeltijd en veel aandacht. Het zou voor hem heel fijn zijn als hij een huis met balkon vindt of lekkere tuin om in rond te struinen.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.