Naam: Yianni
Geboren: 12-02-2021
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Lefkas

Yianni is een vrolijke pup. Hij werd door een Griekse jongeman gevonden, hij was helemaal alleen. De vrijwilligers hebben dit hondje naar de jongeman vernoemd. De vrijwilligers van Little
Friends Lefkas noemen Yianni “a bundle of joy”; een en al vrolijkheid. Yianni speelt veel maar ondanks de drukte in de opvang met al die honden is hij ook oplettend en nieuwsgierig. En als hij genoeg van het spelen heeft dan zoekt hij een rustig plekje op. Bezoekers in de opvang worden nieuwsgierig door hem begroet. Ook kinderen vindt hij heel erg leuk. Sinds kort nemen de vrijwilligers hem ook mee voor een wandeling en dat lijkt hij leuk te vinden. Ze zoeken wel de rust op als ze met de honden gaan wandelen. Dus drukte van verkeer of van veel mensen is hij niet gewend. Omdat Yianni in een kennel buiten leeft is hij nog niet zindelijk als hij naar Nederland komt. Het is een heel leuk hondje ook voor een gezin met kinderen. Ze heeft een volle zachte vacht, deze is lichtblond van kleur. Hij heeft korte pootjes en is stevig gebouwd. En hij heeft een kort staartje. We denken dat hij hiermee geboren is, het ziet er niet uit alsof het gecoupeerd is. We verwachten dat hij een schouderhoogte van ca. 35 cm zal hebben als hij eenmaal volwassen is. Voor Yianni zoeken we een gezin met kinderen. We plaatsen Yianni niet op een appartement, hij heeft echt een tuin nodig.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.