Naam: Zeta
Geboren: 03-07-2023
Geslacht: poes
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Lesbos

Knuffeltjes gezocht!!!! Voor dit lapjesmeisje Zeta (en haar zusje Zechra) zijn we op zoek naar een plekje waar ze de tijd krijgt en zich zal ontwikkelen tot de grootste knuffel die je je kan bedenken. Zeta en haar broer en zusje zijn geboren bij een vriend van Poly in huis. Poly is onze vrijwilligster op Lesbos en dankzij haar harde werk kunnen we veel gezonde en gezellige knuffelkatjes herplaatsen in Nederland. Zij heeft ze in huis genomen toen ze groot genoeg waren om zonder hun moeder verder te kunnen. Zeno heeft inmiddels zijn nieuwe huis al gevonden, nu Zeta en Zechra nog! Zeta is een ontzettend lief meisje, lief voor de andere kittens en katten in huis en lief voor haar mens. Ze heeft even tijd nodig om te wennen aan haar nieuwe mens, maar dan is ze ook het liefst de hele tijd in je buurt. Ze is ontzettend speels, speelt met alles waar je mee kunt spelen. Zij en haar zusje zijn niet bang voor honden, in het huis waar ze geboren zijn was een hond in huis. Dus Zeta kan, met nog een klein beetje begeleiding, de nieuwe hond kent ze immers nog niet, zeker bij een hondenvriendje geplaatst worden. Hele kleine kindertjes zijn misschien nog even spannend voor Zeta, maar het is een heerlijk meisje, dus als ze de tijd krijgt komt dat helemaal goed. Ze is niet gewend aan druk verkeer, dus het zou super zijn als haar nieuwe huisje in een rustige, diervriendelijke buurt is. Maar ze zou ook geplaatst kunnen worden in een huis met een balkon.
Heeft u een mooi plekje voor dit kleine meisje, of misschien wel voor haar en haar zusje? Laat het ons weten en wie weet woont zij binnenkort bij u.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.