De adoptie van Astra

Hallo Allemaal,

Zo’n vijf weken geleden zat ik, Astra, nog bij mijn gastgezin Jos & Jet en hun twee hondjes. Niet wetende dat Martijn & Diana mij op internet hadden gezien en op slag verliefd op mij waren geworden!
Na de hele procedure goed te hebben doorstaan, was 23 maart 2018 onze ontmoeting. Het klikte helemaal en ik mocht mee! Nu bijna drie weken later ben ik bij hun en heb ik het erg fijn. Ik kan en wil wel meer vertellen maar Diana & Martijn willen ook wat vertellen over mij en hun contact met Atlas Animal Project.

Dit zeggen mijn baasjes:
Martijn en ik hebben in november 2017 onze 14 jarige hond Silva moeten laten inslapen. Een verdrietige tijd. Maar het begon toch weer te kriebelen. Dat we weer een hond wilden, maar hoe en wanneer wisten we niet meteen. Na veel speuren op het internet kwamen we Astra tegen. Gelijk verliefd!
We hebben toen contact gelegd met Atlas Animal Project. Na onze adoptieprocedure was het 23 maart eindelijk zover en mochten we Astra ontmoeten. Na een warm onthaal van Jos & Jet maakten we kennis met Astra.
Het goede gevoel wat we al hadden werd alleen maar meer. Nu drie weken verder helemaal blij met elkaar! Ook de mensen van Atlas, wat een lieve mensen en de liefde die ze hebben voor al hun honden en katten. Kan niet anders zeggen:

Adopteer een hond of kat bij Atlas Animal Project.