Naam: Aplha
Geboren: 04-02-2022
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Lefkas

Alpha is een super lieve, sociale pup met van die heerlijke flaporen! Eindelijk is het Alpha’s beurt om op zoek te gaan naar zijn gouden mandje, nadat zijn broertje en zusjes al zijn geadopteerd of besproken! Alpha is een lhele fijne pup. Hij knuffelt graag en vindt het leuk met de andere hondjes te spelen. Alpha is geweldig met katten en ook kinderen zijn geen probleem voor hem. Alpha houdt van de wandelingen met de vrijwilligers en doet het heel goed aan de lijn. Hij zou graag een tuin hebben om in te spelen. Alpha is nu ongeveer 45 cm hoog (schouderhoogte) en zal uitgroeien tot een mooie slanke hond. Deze mooie jongen heeft een mooie, zachte kortharige zwarte / zachtbruine vacht, hij kleurt momenteel geleidelijk meer bruin dan zwart. Simpelweg een heerlijk, vrolijk maatje om helemaal verliefd op te worden.
Achtergrond van Alpha:
De moeder van Alpha en zijn broertje en zusjes (die bijna ellemaal al geadopteerd zijn) is een zwerfhond van ongeveer 23 kilo. Ze is nu gesteriliseerd. Alle pups zijn erg sociaal, vrolijk, zoals pups horen te zijn. Omdat ze een hele mooie, zachte vacht hebben, worden ze The Silky Kids genoemd door het team van Little Friends Lefkas. Bij wie mag deze mooie jongen komen wonen, hij kan binnenkort naar Nederland komen.  Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.