Naam: Blossom
Geboren: 01-11-2020
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland ( Emmen )

Blossom is een lieve hond die dol is op water. Blossom komt oorspronkelijk uit Lefkas. Als pup van enkele maanden oud kwam Blossom naar Nederland en werd ze al snel door haar huidige baasjes geadopteerd. Helaas moeten we nu voor Blossom een ander thuis zoeken i.v.m. gezondheidsproblemen van mevrouw. Ze vertellen over Blossom:
Blossom is een lieve hond die gek is op water. Ze loopt door de grootste plassen en zwemmen kan ze heel goed. Ze is heel graag buiten dus een tuin is echt een must voor haar. Haar behoefte doet ze niet overal, ze heeft haar vaste plekjes. Op vakantie duurt het bijna een dag voordat ze iets doet. Haar darmen kunnen van slag raken door ander voer of kluifjes. Omdat ze nu aan het puberen is kunnen we haar momenteel niet los laten lopen. Als we haar dan roepen heeft ze bananen in de oren… Maar eerder kon ze wel goed loslopen. Blossom is dol op eten, we letten er op dat ze niet teveel krijgt. Het is een boefje want laat geen eten op de aanrecht staan, dan is ze er als de kippen bij… Blossom heeft best een eigen willetje en heeft dus een consequente baas nodig. Maar ze is nog jong en leergierig ook. Ze kent enkele commando’s zoals zit, poot geven en liggen op commando. Blossom is een sociale hond, kan goed met andere honden overweg maar als ze de kans krijgt wil ze vaak wel de baas zijn. Ze is graag 1 op 1 en vindt het dan heerlijk als ze alle aandacht krijgt. Blossom is bang voor vuurwerk en reageert op veel geluiden. KLeine kinderen is ze niet gewend. Blossom kan zich goed amuseren met speeltjes of een kluif. Ze heeft een warmbruine vacht en een schouderhoogte van 50 cm. We zoeken voor Blossom een thuis in een rustige omgeving waar ze de beschikking heeft over een tuin. Haar toekomstige baasjes dienen consequent te zijn en haar voldoende aandacht en tijd kunnen geven. En die net als Blossom, graag lange wandelingen willen maken. Voor Blossom hanteren wij een speciale prijs, die is nader overeen te komen.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.