Naam: Tawny
Geboren: 01-11-2021
Geslacht: reu
Locatie: Dordrecht

Tawny is een heel aandoenlijke pup. Zijn moeder zwierf op Lefkas en kreeg 9 puppy’s. De vrijwilligers van Little Friends Lefkas werden gewaarschuwd en zij zochten moeder en puppy’s op. Het bleek dat enkele puppy’s in een diep gat waren gevallen. De brandweer moest er aan te pas komen om hen daar uit te halen. Gelukkig waren ze allemaal ongedeerd. De vrijwilligers ontfermden zich over hen en inmiddels is de moeder gesteriliseerd. Tawny is ZO schattig en aandoenlijk; hij is dol op knuffelen
en vooral aaien over zijn buik. Hij is heel chill; gaat er eens goed voor zitten om te zien wat er allemaal om hem heen gebeurd en neemt alles goed in zich op. Tawny weegt nu 11 kg. Hij heeft een mooie blonde vacht met wit op zijn borst en aan zijn poten. Hij heeft een kort staartje. Deze is niet gecoupeerd, hij is zo geboren. We verwachten dat Tawny ca. 55 cm schouderhoogte zal hebben als hij eenmaal volwassen is. Voor Tawny zoeken we adoptanten die een tuin hebben.

Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.