Naam: Bono
Geboren: 04-07-2018
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Lefkas

Bono is een ontzettende lieve, mooie en trouwe hond. Hij is nu sinds een aantal dagen in een gastgezin en daar wordt hij als volgt omschreven:
“Hij gaat elke dag vooruit en leert heel snel. Hij is nu aan het leren om te spelen. Dit is iets wat hij niet kon” Ook zijn ze allerlei dingen aan het leren en dat gaat heel goed. De eerste dag was hij bang van de televisie en de trap. Een dag later was dit al voorbij. Hij vindt het geweldig om te wandelen aan de riem. Na de wandeling gaat hij lekker tussen zijn 2 baasjes liggen om op zijn buikje geaaid te worden. Dit vindt hij fantastisch. Hij weegt 23 kilo en heeft een mooie, ietwat langere vacht. Deze is mooi zwart/bruin van kleur met witte pootjes. Dus zoek je een fantastische hond dan is Bono de hond voor u. bono is toch ouder dan dat ze dachten dus hij heeft geboortedatum gekregen 04-07-2018.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.