Naam: Bounty
Geboren: 16-09-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Lefkas

Bounty is een schattige pup en knuffelt graag. Hij werd samen met de andere hondjes van dit nest weggehaald bij een Griekse man die afgelegen in de bergen woont. Hij vangt de honden die in de buurt van zijn huis rondzwerven en laat ze samen op een omheind stuk terrein leven. Omdat deze honden niet geneutraliseerd werden zijn er dus helaas regelmatig nestjes geweest. Maar vanaf dat de vrijwilligers van Little Friends Lefkas hiervan op de hoogte werden gebracht is dat afgelopen. Alle teefjes zijn inmiddels gesteriliseerd door een donatie van Atlas. De puppy’s zijn allemaal in de opvang bij Little friends Lefkas. Bounty is een van hen. De vrijwilligers vertellen over Bounty:
het is een lieverd, we zijn dol op hem. Hij houdt heel veel van knuffelen en aandacht. Als de vrijwilligers er zijn dan blijft hij hen maar volgen; hij is heel erg op mensen gericht. Bounty heeft een wit-blonde vacht en heeft een bruine aftekening op zijn koppie. Hij heeft nu een schouderhoogte van 21 cm en we verwachten dat hij een schouderhoogte van ca. 50 cm zal hebben als hij eenmaal volwassen is. We zoeken voor Bounty een thuis waarbij hij de beschikking heeft over een tuin. Bounty komt in januari naar Nederland.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.