Naam: Toffee
Geboren: 16-09-2020
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Lefkas

Toffee is een slim hondje en is graag bij mensen. Toffee werd samen met de andere hondjes van dit nest weggehaald bij een Griekse man die afgelegen in de bergen woont. Hij vangt de honden die in de buurt van zijn huis rondzwerven en laat ze samen op een omheind stuk terrein leven. Omdat deze honden niet geneutraliseerd werden zijn er dus helaas regelmatig nestjes geweest. Maar vanaf dat de vrijwilligers van Little Friends Lefkas hiervan op de hoogte werden gebracht is dat afgelopen. Alle teefjes zijn inmiddels gesteriliseerd door een donatie van Atlas. De puppy’s zijn allemaal in de opvang bij Little friends Lefkas. Toffee is een van hen. De vrijwilligers vertellen over Toffee:
het is een slim hondje die graag in het gezelschap van mensen is. Hij knuffelt graag met ons. Toffee heeft een korte lichtbruine vacht met veel wit op zijn borst en voorpoten. Hij heeft nu een schouderhoogte van 30 cm en we verwachten dat hij eenmaal volwassen een schouderhoogte van ca 50 cm zal hebben. Toffee komt in januari naar Nederland.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.