Naam: Coco
Geboren: 01-04-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Nederland (Honselersdijk – Westland)

Coco is een hond met een welhaast perfect karakter. Hij is lief tegen alles en iedereen. Hij kan prima overweg met (kleine) kinderen. In het huidige gezin hebben ze konijnen en daar reageert hij niet op. Katten ontmoet hij soms buiten ook die laat hij dan met rust. Hij weegt 11 kilo en is 43 cm groot. Het gezin war hij nu blijft beschrijft hem als volgt:
Coco is een schat van een beest, energiek, heel aanhankelijk en een echte knuffelkont. Van aaien krijgt hij nooit genoeg en je krijgt er heel wat knuffels voor terug. Hij vindt het geweldig om met je te stoeien en te spelen.. Ook is hij gek op wat lekkers, daar zou hij zijn koppie nooit voor omdraaien! Hij gaat graag mee wandelen en kan dit dan ook uren volhouden. Buiten kan Coco nog wel eens wat angstig zijn. Vooral vreemde mensen en honden vindt hij wat spannend. Door deze onzekerheid gaat hij blaffen of grommen wanneer hij andere mensen of honden aan ziet komen lopen. Als hij even mag snuffelen en weet dat het goed zit, is er niets meer aan de hand. Coco heeft helaas al veel meegemaakt in zijn korte leventje hier (te vaak verplaatst) en heeft daardoor een grote verlatingsangst ontwikkeld. In het huidige gezin zijn jonge kinderen en de baasjes hebben daarom te weinig tijd hem te trainen in het alleen blijven. Wij denken dat het Coco goed zal doen als hij geplaatst wordt in een gezin waar al een andere stabiele hond is en waar de baasjes het geduld en ervaring hebben om het alleen zijn te trainen Bij wie mag deze ontzettend lieve hond zijn “draai” weer vinden?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.