Naam: Dalma
Geboren: 21-12-2022
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Wageningen

Dalma is de grootste van het nest van 7 puppy’s. Haar moeder werd op een strand gevonden, ze was hoogzwanger. In de shelter werd ze opgevangen waar ze al de volgende dag beviel van 7 puppy’s. Dalma, haar 2 broertjes en 4 zusjes leven samen in een grote kennel in de shelter. Met veel liefde worden ze daar verzorgd. Dagelijks zien ze katten en ook kippen die daar los lopen. Andere honden hebben ze op afstand gezien. Deze puppy’s hebben nog nooit in een huis gewoond en de nieuwe baasjes zullen hun pup alles moeten leren. Dat is een mooie, dankbare maar ook enerverende taak. Daar moeten de toekomstige baasjes voldoende tijd voor hebben. De 7 puppy’s zijn zoals puppy’s moeten zijn: speels, energiek, vrolijk en nieuwsgierig. Dalma is de grootste van het nest en we denken dat zij en haar zusjes Dee en Della een andere vader hebben dan de overige 4 puppy’s van dit nest. Ze is de brutaalste van de 7 maar voor de camera is het een watje. Dalma heeft een zwarte vacht met een beetje wit aan haar pootjes en veel wit op haar borst. Haar moeder Alis die we ook bemiddelen, is een maatje Jack Russell (29 cm schouderhoogte) Dalma staat hoger op haar poten. We verwachten dat zij als ze eenmaal
volwassen is ook de grootste van deze hondjes zal zijn, ca. 38 cm, schofthoogte. Dalma is ook geschikt voor een gezin met kleine kinderen. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.