Naam: Doogie
Geboren: 21-12-2022
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Dordrecht

Doogie is mooi mannetje. Zijn moeder werd op een strand gevonden, ze was hoogzwanger. In de shelter werd ze opgevangen waar ze al de volgende dag beviel van 7 puppy’s. Doogie, zijn broertje en 5 zusjes leven samen in een grote kennel in de shelter. Met veel liefde worden ze daar verzorgd. Dagelijks zien ze katten en ook kippen die daar los lopen. Andere honden hebben ze op afstand gezien. Deze puppy’s hebben nog nooit in een huis gewoond en de nieuwe baasjes zullen hun pup alles moeten leren. Dat is een mooie, dankbare maar ook enerverende taak. Daar moeten de toekomstige baasjes voldoende tijd voor hebben. De 7 puppy’s zijn zoals puppy’s moeten zijn; speels, energiek, vrolijk en nieuwsgierig. Doogie heeft een witte vacht met choco-bruine vlekken. Hij heeft korte pootjes en is een mooi mannetje. Zijn moeder Alis die we ook bemiddelen, is een maatje Jack Russell (29 cm schouderhoogte) We verwachten dat Doogie als hij eenmaal volwassen is ongeveer zo
groot zal zijn als zijn moedertje. Doogie is ook geschikt voor een gezin met kleine kinderen. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.