Naam: Flynn
Geboren: 01-07-2018
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Nederland (Den Bosch)

Flynn houdt van wandelen en knuffelen. Hij komt oorspronkelijk uit Griekenland en werd door zijn huidige baasje geadopteerd toen hij enkele maanden oud was. Van het begin af aan heeft hij problemen met sommige mannen. Inmiddels is er veel in hun leven veranderd. Flynn heeft moeite met de partner van zijn baasje, accepteert hem helaas niet en er zijn al bijtincidenten geweest. Ook is er nu een baby op komst en de verwachting is dat ook met deze verandering Flynn veel moeite zal hebben. Om deze reden moeten we helaas een nieuw thuis voor hem gaan zoeken. Zijn baasje vertelt:
Flynn houdt van aandacht en knuffelen en ligt graag bij me. Het is een lief hondje maar van sommige mannen zoals mijn partner, moet hij helaas niets hebben. Wel kan Flynn heel goed overweg met kinderen en ook met katten. Verder kan hij met de ene hond heel goed overweg en met de andere hond helemaal niet. In het laatste geval geeft hij wel waarschuwingen; rug- en nekharen gaan overeind en dan gromt hij. Hij speelt binnen en buiten met honden die hij leuk vindt en dit gaat dan supergoed. Flynn is waaks, alert en nieuwsgierig, als hij iets hoort voor of achter het huis of de deurbel gaat, dan blaft hij. Eerder liep Flynn ook los op plaatsen waar dit veilig was. Door persoonlijke omstandigheden is dit al een hele tijd niet meer gedaan en moet dit weer geoefend worden. Flynn is een leergierige hondje, met oefenen zal hij dit echt wel weer oppakken. Flynn heeft een aantal favoriete speeltjes hier thuis. Hij heeft een knuffel; een aapje die hij helemaal geweldig vindt en waar hij dagelijks wel mee speelt. Ook heeft hij een aantal balletjes waar hij ook graag mee speelt of achteraan rent als ik deze laat rollen. Hij heeft een soort siliconen kauwbot waar hij op kauwt en mee speelt en krijgt Flynn af en toe een runderkauwbot, maar niet te vaak omdat hij dan snel last van dunnere  ontlasting heeft. ’s Nachts is Flynn beneden. Hij heeft een eigen kleedje en er staat een stoel waar hij graag op ligt, dus slapen doet hij dan ook op deze stoel of op zijn kleedje. Dat gaat prima. Tegenwoordig werk ik thuis maar Flynn kan makkelijk enkele uren alleen zijn. Als hij meegaat in de auto dan doen we hem in een bench. Flynn vindt het niet echt fijn om in de auto mee te gaan maar we hebben gemerkt dat dit in de bench wat beter gaat. Hij houdt enorm van wandelen en buiten zijn, weer of geen weer. Wij wandelen 3, soms 4x per dag met hem en lopen dan rond het park, dat is ongeveer 20 a 30 min. Daarna gaan we naar het uitrenveld. In totaal zijn we dan zo’n 40 a 50 min. buiten met hem. Flynn heeft een wit met blonde langere vacht en een schouderhoogte van 35 cm. Voor Flynn zoeken we actieve baasjes met tuin waar Flynn heerlijk kan ravotten. We plaatsen Flynn niet bij kinderen jonger dan 8 jaar. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.