Naam: Franky
Geboren: 10-10-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Kos

Franky is een heerlijk klein mannetje. Franky en zijn zusje Nancy werden in een afvalcontainer gedumpt… Gelukkig dat ze gevonden werden! Rita en Colin van Animal Rescue Kos namen de hondjes een tijdje in huis. Gelukkig ging het goed met beiden en het zijn allebei heerlijke ondernemende hondjes. Nu ze wat ouder zijn zitten ze samen buiten in een kennel van het asiel. Ze zijn helemaal blij als Rita tijd voor hen heeft om te spelen en te kroelen. Maar ze kennen dus verder niets. Als deze hondjes naar Nederland komen moeten ze nog alles leren, bv. wat het betekent om in een huis te wonen. Ze zijn ook nog niet zindelijk. Netjes wandelen aan een lijn, de regels in huis; dat moeten hun nieuwe baasjes hen nog allemaal leren. Dus het is wel belangrijk om voldoende tijd voor een hond te hebben! Voor deze hondjes is het fijn als er een hondenvriendje voor hen is waar ze veel van kunnen leren. Franky heeft een blonde vacht. We verwachten dat hij eenmaal volgroeid een medium maat zal hebben; zo’n 50 cm schouderhoogte.
Deze hond kan pas naar Nederland komen als er weer vluchten zijn vanuit Kos. Deze gaan nu nog niet i.v.m. de coronacrisis.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.