Naam: Iris
Geboren:22-09-2018
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Zwolle)

Iris is een bijzonder mooi gekleurde hond met een heel fijn en betrouwbaar karakter. Ze is geboren op Lefkas en samen met haar broertjes en zusjes naar Nederland gekomen. Ze heeft daar een superfijn huisje gevonden en de baasjes waren heel erg blij met haar. Helaas gaan haar baasjes scheiden en kunnen Senna, zoals ze nu heet, niet meer de zorg bieden die een hond nodig heeft. Dus met pijn in hun hart hebben ze ons gevraagd een ander baasje voor Senna te zoeken. Senna is een gezonde meid wat wordt onderstreept uit het aanwezige rapport van de dierenarts. Het bazinnetje van Senna omschrijft haar als volgt:
Senna is mooi, lief en aanhankelijk. Ze is gek op knuffelen, stoeien, spelen en wandelen. Ze kan ook loslopen en is vriendelijk tegen de honden die ze ontmoet. Tegenover mensen die ze niet kent is ze wat terughoudend maar wanneer die haar negeren wint haar nieuwsgierigheid het. Haar huidige adoptanten hebben geen kinderen en ook geen katten. We plaatsen Senna bij voorkeur in een gezin met wat oudere kinderen maar dat is omdat Senna behoorlijk aan de maat is met haar 59 centimeter. Haar bazin vermeldt ook dat Senna best sterk kan zijn aan de riem en energierijk is dus wel een baas nodig heeft die daar mee om kan gaan. Senna kan goed alleen zijn maar haar huidige baasje gebruikt geen bench. Senna is daar in een apart (klein) kamertje als ze alleen moet zijn en dat gaat prima. Wie heeft ruimte in zijn huis en hart voor deze prachtige en lieve hond?

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.