Naam: Ike
Geboren: 01-04-2021
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Griekenland

Ike is behalve speels ook een kleine charmeur. Ike werd door een Griekse jongeman op een vuilnisbelt gevonden. Er waren daar verder geen andere honden. De familie van deze jongen wil niet nog meer dieren thuis en daarom wordt Ike door een Engels echtpaar opgevangen. Bij hen leeft Ike met andere honden in huis en Ike is geweldig met de andere honden. Hij is dol op hen en ook op de vele speeltjes is hij dol. Tot nu toe maakt hij niets stuk in huis. Ike is behalve speels ook grappig, ondeugend en een
kleine charmeur; als hij je aankijkt met dat schattige koppie dan is het moeilijk hem iets te weigeren. Zeker voor zijn jonge leeftijd is hij best al gehoorzaam. Hij is o.k. met de katten. Ike is dol op aandacht en knuffels, als hij de kans krijgt dan ligt hij maar wat graag bij je op de bank. Ike is in zoverre zindelijk dat hij zijn behoefte steeds buiten doet (i.v.m. het goede weer staat de buitendeur altijd open) Ze hebben enkele keren geoefend met het lopen aan een lijn, maar niet te lang want het is er erg heet. Ike heeft een donkerblonde vacht en hij is tenger gebouwd. We denken dat hij een schouderhoogte van ca. 50 cm zal hebben als hij eenmaal volwassen is. Het zou leuk zijn voor Ike als hij bij een andere hond geplaatst kan worden. Kinderen is hij niet gewend daarom plaatsen we hem niet bij jonge kinderen. Zijn baasjes dienen in ieder geval in het bezit te zijn van een ruime tuin. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.