Naam: Milli
Geboren: 26-11-2020
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Meyel)

Milli is een vrolijk hondje die naast spelen nog een hobby heeft: kroelen. Ze komt oorspronkelijk uit Griekenland maar is al een tijdje in Nederland. Haar gastgezin verteld:
Milly, ook wel MEL genoemd, is zo’n leukerd! Ze loopt nu netjes aan de riem, is zindelijk, gaat zonder problemen slapen in de bench en heeft al enkele commando’s geleerd. Apporteren vind ze leuk en voor een snoepje doet ze alles. Milli is een hondje die iedereen om haar pootjes kan winden, ze is zó lief en aandoenlijk. Kan zich ook goed alleen amuseren met speelgoed en is heel sociaal naar andere honden; elke hond kan tenslotte een potentieel vriendje en speelkameraadje zijn nietwaar? Want spelen met andere honden doet Milli maar al te graag. Ze is een energiek hondje, dus Milli past heel goed bij een actief gezin dat van wandelen houdt. Ze kan inmiddels ook los zoals in het bos. Ze rent dan samen met de hond van het gastgezin en blijft goed bij haar. Niet alleen tijdens de wandelingen maar ook tijdens spelen in de tuin kan ze haar energie goed kwijt. Daarom heeft Milli een thuis nodig waar ze de beschikking heeft over een ruime tuin om in te rennen en waar al een andere hond is om mee te spelen. Overdag kan ze gerust een aantal uurtjes samen met de andere hond alleen blijven. En ’s avonds kruipt ze het liefst op je schoot en knuffelt ze erop los tot ze in je armen in slaap valt. We gaan ook regelmatig naar een strandje. Ook daar kan ze los en met andere honden samen duikt ze dan graag het water in. Dat haar achterpoot op jonge leeftijd gebroken is geweest, merk en zie je nauwelijks iets van. De breuk is mooi genezen, we hebben hier röntgenfoto’s van. Milli vindt alles en iedereen leuk, is een heerlijk blij ei en wil maar al te graag kennis met je maken! Milli is slank gebouwd, heeft een schouderhoogte van 53 cm en heeft een kortharige wit met zwarte vacht. Omdat Milli nogal lomp kan zijn plaatsen we haar niet bij kinderen jonger dan 8 jaar. Naast voldoende beweging en een ruime tuin heeft Milli ook een speels hondenkameraadje nodig.
Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.