Naam: Ivy
Geboren: 01-08-2020
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: nee
Locatie: Lefkas

Ivy is een klein pittig hondje. Zij wordt opgevangen door een gastgezin die zelf geen hond heeft, wel heeft ze 4 katten. Ivy hoefde niet aan de katten te wennen, andersom wel. Maar inmiddels spelen ze heel leuk samen en liggen de katten regelmatig bij Ivy in de bench. Haar gastgezin vertelt over Ivy:
Ivy is een zeer lieve en enthousiaste, aanhankelijke pup, die sociaal en intelligent is. Ze luistert goed naar haar naam, leert snel en knuffelt graag met je. Omdat ze nu melktandjes heeft bijt ze graag in speelgoed en af en toe (zachtjes) in je arm. Dit is meteen al goed te corrigeren door “af” te zeggen en je vinger te heffen. Ivy leert al wat commando’s zoals; kom Ivy, hier, af, nee, in je mandje, plassen, ook reageert ze als je fluit. In het weekend zijn we vaak op bezoek bij een grote hond en dat gaat prima. Met kinderen en met kleine honden gaat ze ook goed om. Ze is wat waaks als er mensen aan de deur staan (blaft) en als ze binnen komen. Ze benadert elke bezoeker open en vriendelijk/enthousiast. Ivy is kieskeurig wat eten betreft.Er wordt natuurlijk getraind om haar zindelijk te maken maar er gebeuren nog wel ongelukjes. Buiten is Ivy een enthousiaste pup die graag rent. Ze heeft nog moeite met alleen zijn. Daarom slaapt ze op de slaapkamer. Ivy kan goed mee in de auto. Ivy heeft een blonde vacht en we verwachten dat ze uiteindelijk een schouderhoogte van zo’n 30 cm zal hebben. Voor Ivy zoeken we een fijn thuis waar ook een andere hond aanwezig is waar ze mee kan spelen. Ook zal dit het wat gemakkelijker voor haar maken als er eens niemand thuis is. Een tuin is noodzakelijk voor Ivy omdat ze dit inmiddels gewend is. Helemaal geweldig als er ook nog kinderen zijn die met haar kunnen spelen.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.