Naam: Jet
Geboren: 01-10-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Locatie: Lefkas

Jet werd gevonden in een afgelegen olijfboomgaard gelegen in de bergen op Lefkas. Enkele dorpelingen hadden hem daar gezien en waarschuwden de vrijwilligers van Little Friends Lefkas. Jet was gelukkig in goede conditie. David is een van de vrijwilligers, hij heeft Jet in huis genomen. Omdat David regelmatig naar het buitenland moet kan hij geen eigen hond nemen, maar anders had hij Jet zelf gehouden want hij vindt het een geweldige hond. David vertelt het volgende over Jet:
Vanaf de eerste dag dat Jet bij mij is is hij vriendelijk en hij is op mensen en andere honden. Jet gaat ook dagelijks mee naar de opvang van Little Friends en speelt daar met de andere honden, hij vindt ze allemaal leuk. Er wordt dan gewandeld met de honden en ook Jet gaat mee tijdens deze wandelingen. Jet speelt (nog) niet met speeltjes. Hij is zindelijk en is rustig in huis. In het begin ging Jet in de bench als ik ging eten omdat hij dan probeerde het eten van de tafel te grissen maar dat is nu helemaal niet meer nodig. ’s Nachts slaapt Jet op een kleedje in de slaapkamer, hij slaapt de hele nacht door.  Jet negeert de katten, hij heeft nog nooit gejaagd achter de 9 katten die rond mijn huis leven. Jet gaat prima mee in de auto, hij springt er zelf in en gaat dan rustig liggen. Jet is een vriendelijke, loyale hond met een fijn karakter en leert snel. Hij heeft een kortharige zwarte vacht en een schouderhoogte van 55 cm. Voor Jet zoeken wij een thuis waar hij de beschikking heeft over een ruime tuin en als er nog een andere hond is waar hij mee kan spelen zou helemaal geweldig zijn, maar dat laatste is geen vereiste.

Klik hier voor een filmpje

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.