Naam: Leea (Nederland)Na
Geboren: 16-02-2016
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Abbekerk)

Leea is een schattig hondje van 28 cm groot en ze weegt 7 kilo. In 2016 is ze vanuit Roemenië naar Nederland gekomen en ze had een fijn leventje hier tot onlangs haar bazinnetje overleed. Haar entingen zijn volledig op orde, haar gebit is in goede staat en Leea is een gezond en makkelijk en mooi klein hondje.
Ze kan prima overweg met andere honden, zowel reutjes als teefjes. Ze heeft altijd bij een vrouw alleen gewoond en houdt van haar rust maar is vriendelijk tegen kinderen. Ze heeft samen gewoond met twee katten dus ook die is ze gewend. Ook alleen zijn is voor haar geen probleem. Haar vorige baasje maakte geen gebruik van een bench. Ze blaft alleen als er wordt aangebeld. Leea is een makkelijk en rustig hondje dat geniet van een rustig leven en graag wordt aangehaald. De beste match voor haar zou een ouder echtpaar of alleenstaande zijn en die haar de knuffels geeft waar ze zo van houdt. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.