Naam: Lola
Geboren: 02-05-2017
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Bovenkarspel)

Lola is door omstandigheden van haar baasje terug gekomen van adoptie. Aan Lola heeft dat zeker niet gelegen want haar gastgezin schrijft over Lola:
Lola was snel gewend bij ons. Het is een heel lief, vrolijk, gemakkelijk en slim hondje. Ze loopt keurig aan de lijn, is zindelijk en luistert heel erg goed. In het losloop gebied kan ze los en dan houdt ze je goed in de gaten. Ze speelt graag met andere honden, alleen grotere honden vindt ze in het begin een beetje eng, daar blaft ze even naar. Maar ze wil wel graag kennis maken. En als je haar corrigeert gaat het al snel goed. Lola kan goed met kleine kinderen, ze speelt graag met een bal met mijn 5-jarige kleindochter. Lola komt als je haar roept, kan blijven zitten als je dat zegt, ze leert snel. Lola is een beetje voorzichtig bij vreemde mensen in het begin maar dat duurt niet lang. Ze slaapt bij ons in een mandje in de slaapkamer omdat onze hondjes dat ook mogen. Lola kan samen met onze honden goed alleen blijven. Lola is aanhankelijk, wil graag bij je in de buurt zijn. Autorijden gaat goed, ze wordt niet wagenziek. Lola heeft een kortharige zwarte vacht met wit op haar borst en een heel klein beetje wit aan haar pootjes. Ze heeft een schouderhoogte van 45 cm en weegt 12 kilo. Lola zal zich snel hechten aan een nieuw baasje en kan overal geplaatst worden. Maar Lola verdient een superplekje waar ze eindelijk voor altijd mag blijven!

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.