Naam: Saartje (in Nederland)
Geboren: 11-11-2017
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: (Schiedam)

Saartje werd door haar huidige baasjes gevonden tijdens hun vakantie op Kos. Na hun thuiskomst besloten ze
Saartje op te vangen en indien de situatie het toeliet, haar een forever home te bieden. Nu blijkt dat Saartje erg veel alleen moet zijn bij haar huidige baasjes en dat maakt haar ongelukkig. We zoeken daarom een nieuw huisje voor haar het liefst waar al een andere hond is.
Over Saartje vertellen zij:
Saartje heeft een puppycursus en basis training met zeer goed gevolg afgelegd. Daarnaast heeft ze individuele begeleiding van een hondengedragsdeskundige gekregen. Saartje luistert goed, kan goed aan de riem lopen, met een halti, en los lopen.Ze is gewend om met en bij andere honden te zijn. Zij gaat 2 dagen naar de hondendagopevang en vindt het heerlijk daar.
Saartje is een lieve en sociale hond.
Ze is speels, ze vindt het lekker om buiten te struinen, lange wandelingen te maken en ze kan ook erg goed naast de fiets lopen. Het is een werkhond en ze heeft het ook nodig om te gaan werken. Speuren en/of agility zal haar enorm veel voldoening geven.

Binnen is Saartje een rustige hond, die lekker gaat slapen na een goede wandeling.
Saartje heeft een stabiel thuis nodig, met mensen die haar tijd en aandacht geven en die consequent en duidelijk zijn. Ze kan prima met andere honden overweg, ook kan ze met kinderen. Saartje houdt niet van katten.
Saartje moet nog wel getraind worden om alleen thuis te kunnen blijven want dat vindt ze moeilijk.
Saartje heeft een kortharige vacht. Deze heeft een prachtige bruine kleur en ze heeft een schouderhoogte van 58 cm en weegt 22 kilo.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.