Naam: Lutz (in nederland)
Geboren: 07-04-2019
Geslacht: reu
Gecastreerd: nee
Locatie: Zwanenbyrg

Lutz en Anka zijn prachtige hondjes om te zien. Lutz en zijn zusje Anka zwierven door Kefalos op Kos. Ze werden daar gevoerd door inwoners, maar niemand die ze in huis nam! Totdat de vrijwilligers van Animal Rescue Kos in beeld kwamen. Zij namen hen in het asiel op waar ze nu nog zijn. Het gaat heel goed met beide hondjes. Ze zijn vriendelijk en beide heel vrolijk. Ze hebben beide een fijn karakter maar Lutz heeft wat meer lef dan zijn zusje, zij is wat rustiger.
Beiden hondjes leven samen met andere honden in een kennel en dat gaat heel goed. Ook met katten gaat prima. Wel zullen ze dus nog alles moeten leren zoals wat het betekent om in een huis te wonen, want we denken niet dat ze eerder in een huis geleefd hebben. Beiden zijn het geweldige hondjes, ook voor een gezin met kinderen. Lutz heeft een fluffy wit met zwarte vacht. De fluffy vacht van Anka heeft meer zwart dan wit. We verwachten dat zowel Lutz als ook Anka een medium maat zullen hebben als ze eenmaal volwassen zijn.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.