Naam: Sadie
Geboren: 28-05-2018
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Sneek)

Sadie is een teefje van 37 cm groot dat 10 kilo weegt. Ze komt helaas terug van adoptie omdat de adoptant door persoonlijke omstandigheden niet meer voor haar zorgen kan. Ze is nu in een gastgezin in Sneek en dat beschrijft haar als volgt:
Sadie is een erg lief hondje dat ook prima kan opschieten met andere honden. Ze stelt zich heel sociaal op. Het is heerlijk met haar te wanden want ze trekt niet aan de riem. Ze is aanhankelijk, rustig en luistert goed. Sadie kan ook prima overweg met kinderen, daar speelt ze graag mee. Katten zijn ook geen probleem voor haar en zelfs aan kippen is ze gewend. Sadie geniet ervan als ze lekker gekamd wordt. Sadie vindt uitlaten (lange stukken lopen) heel leuk . Ze kan ook loslopen in het buitengebied en komt wanneer ze geroepen wordt. Het enige wat ze spannend vindt is water, aan zwemmen waagt ze zich niet. Alleen thuis blijven vindt ze ook geen probleem. Kortom, ze is een ideaal kameraadje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.