Naam: Snow
Geboren: 01-09-2023
Geslacht: poes
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Lesbos

Liefde en veel knuffels gezocht!!! Mooie Snow is op zoek naar een forever home. Ze is een heel lief en vriendelijk meisje. Als kitten leefde Snow samen met haar moeder op straat. Ze hadden onderdak gezocht in een onbewoond huis in een straat van Skoutaros, Lesbos. Een dierenvriend had het op zich genomen mama en dochtertje Snow te voeren. Als snel had ze in de gaten dat het oogje van het kleine meisje geïrriteerd was. De kleine werd nagekeken door de dierenarts en ze kreeg medicatie mee, maar de dierenarts constateerde ook dat Snow doof was. En zo kwam ze bij Poly, onze vrijwilliger op Lesbos, terecht. Als doof wit kitten had ze geen kans om te overleven op straat. De zon is zo sterk op Lesbos dat het de oortjes van de kleine al beschadigd had. Haar oortjes zijn hersteld, maar haar oogje was een ander ding. Snow heeft een aangeboren defect, haar traanbuisje is niet goed aangelegd en kan het vocht niet afvoeren. Ze zal dus altijd blijven tranen aan haar ene oogje. Zij kan er uitstekend mee leven, haar nieuwe baasje zal er rekening mee moeten houden dat haar oogje 1 a 2 keer per dag even schoongemaakt moet worden om alles droog te houden. Snow is dol op knuffelen en heel speels, alle kittens zijn haar vriend en ze is dol op mensen. Voor Snow zijn we dus op zoek naar een mooi huisje. Snow is een binnen-kat, en een veilig balkon of afgeschermde tuin zou super zijn voor haar. Zij kan geplaatst worden bij kinderen van alle leeftijden. En katten zijn voor haar geen probleem. Een hond is ze niet gewend, dus zijn we voor haar op zoek naar een huis zonder hond, al denken we dat het met een rustige hond die katten gewend is zeker zal lukken!
Waar mag mooie Snow komen wonen? Heeft u genoeg knuffels en tijd voor haar, neem dan snel contact met ons op. Klik hier voor een filmpje.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.