Naam: Vali
Geboren: 24-02-2018
Geslacht: teef
Gesteriliseerd: ja
Locatie: Nederland (Hoorn)

Vali is een prachtige lieve dame die oorspronkelijk uit Griekenland komt waar haar baasjes heel gek mee zijn. Helaas voor Vali hebben de baasjes besloten apart te gaan wonen en kunnen ze haar niet meer de aandacht geven die een hond nodig heeft. Dus zoeken ze nu, met pijn in het hart, een nieuw baasje voor haar. Vali is een grote hond en ze weegt 37 kilo. Haar baasjes vertellen het volgende over haar:
Vali is een ontzettend aanhankelijke en sociale hond die graag knuffelt. Ze houdt heel erg van spelen met andere honden. Vooral spelen in het park is favoriet bij haar. Ze kan ook prima overweg met katten. Ook tegen kinderen is ze vriendelijk zeker als ze eenmaal kent. Ze vindt nieuwe kinderen in het begin wel wat spannend.Vali kan ook goed alleen zijn, ze maakt niets kapot en sloopt ook niet. Ze ligt dan gewoon los in de kamer. Er is wel een bench waar ze graag in slaapt maar de deur daarvan staat altijd open. Aan nieuwe mensen mensen moet ze wennen. Maar kent ze ze eenmaal dan is er geen probleem. Vali heeft wel wat moeite met veranderingen en nieuwe omstandigheden. Daarbij heeft zij duidelijkheid nodig en de baasjes geven deze door haar bv.op haar plek te laten zitten en blijven totdat de visite binnen is. Zodra zij zitten mag ze komen kijken. Verder houdt zij heel erg van wandelen en in de natuur zijn, de huidige baasjes wandelen veel en lang met haar en dit heeft zij ook nodig om haar energie kwijt te kunnen. Binnen is Vali erg rustig, ze slaapt veel en wordt af en toe wakker om even te spelen. Vali kent de basiscommando’s, ze gehoorzaamt goed en kan buiten los lopen. Het enige waar ze wel van schrikt zijn harde geluiden, bv.vuurwerk of plotse skeelers. We zoeken voor Vali aan actieve baasjes die over een tuin beschikken. Gezien haar formaat is het fijner als de evcentuele kinderen wat ouder zijn.

Klik hier voor het adoptieformulier. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via onze contactpagina of bellen met nummer 0341-881720 of 06-13235212.